top of page

MuuValo

MuuValo-ryhmän kuvaajat

Tapio Autelo

Tallennan ympäristöä kuviksi kuin kirjoittaisin pieniä runoja. Etsin kuviini muotoja, rytmejä, liikettä tulkikseni, joskus rakennan ympäristöä itse, jotta se kertoisi paremmin ajatukseni. Kuvaamiseni on verkkaista. Kuvaan yksin. Olen kohteessa pitkään, katselen, sommittelen. Palaan usein takaisin. Vähitellen ajatukset muotoutuvat kuviksi, joista voi rakentua myös sarjoja.

 

Olen saanut valokuvaseurojen kansainvälisen kattojärjestön kilpailuista arvonimen Excellence FIAP.

 

Kuvat.fi-sivusto         Sähköposti 

Jan Ekström

Ihminen on kuvissani keskiössä. Teen pääasiallisesti muoto- katu- ja dokumentaarista kuvausta. Näytän kuvassa persoonan, hetken, tunnelman ja tunteet. Oikea ympäristö ja tunnelma kuvaukselle löytyy useimmiten henkilöä haastattelemalla  - mitkä ovat hänelle tärkeitä asioita, missä hän viihtyy, mitä harrastaa, ketkä ovat rakkaita ja tärkeitä.


Olen saanut valokuvaseurojen kansainvälisen kattojärjestön kilpailuista arvonimet Artiste FIAP, Photographic Society of America Qualified Exhibitor ja Global Photographic Union Crown-1.

Facebook        Sähköposti

Antti Kauppi

Etsin kuviin merkityksiä ja tunteita häivyttämällä kohteesta tunnistettavia elementtejä ja avaamalla sen tulkinnoille. Käytän kameran heilautustekniikkaa, piirrän valolla kuvapintaa. Liikun valokuvan ja muiden kuvataiteen muotojen rajapinnoilla hakien luovia rajanylityksiä erityisesti taidegrafiikan suuntaan.


Facebook            @akcameradrawings

Marjut Korhonen

Humoristinen ote ja mielikuvitus ovat minulle tärkeitä. Leikittelen perspektiivillä ja annan esineille yllättäviä muotoja ja tarkoituksia. Työni sisältävät naivistisia ja surrealistisia piirteitä ja tekstuurien käyttö tekee niistä maalauksenomaisia. Käsittelen aiheitani oman näkemykseni ja kokemukseni kautta ilman rajoitteita, taiteellisella vapaudella. Toteutan teokset digitaalisina kollaaseina.

Olen saanut kansainvälisen valokuvausseurojen liiton kilpailuista arvonimen Excellence FIAP EFIAP/s, Suomen valokuvaseurojen liiton arvon suurmestari sekä Pohjoismaiden liiton pronssitason.

 

Portfolio I      Portfolio II     @photoartistrymarjutkorhonen            

Minna Lehtola, Helsinki, Finland

Minna Lehtola

Kuva toimii muistin välittäjänä, se on minulle keino tavoitella saavuttamatonta: mennyttä aikaa ja paikkaa tai määrittelyä pakenevia merkityksiä. Vähäinen valo nostaa näkyväksi arjen takana häilyviä näkymättömiä ja piilotettuja asioita. Käytän pitkää valotusaikaa ja rakennan kuvat kerroksista tilassa ja hetkessä.

 

Nettisivu        @minlehtol

Päivi Lukkari

Huomioin, miten valo leikittelee ja vaikuttaa ympäristön kohteisiin, piirtää ne esiin tai jättää varjoon. Kuva on hetkellinen havainto, arvoituksellinen, jopa abstrakti. Se on pieni pala todellisuutta, osa jostain suuremmasta. Minimalistinen tyyli korostaa yksityiskohtien kauneutta, muotoja ja tekstuuria.

 

Facebook        @lukkaripaivi

Kiisi Tuomala

Varjot, valot, linjat, värit ja muodot ovat vahvasti läsnä kuvissani. Löydän aiheeni kaduilta, tapahtumista, ihmisten keskeltä, kaupungeista ja kulttuurimiljööstä.

 

Kuvat.fi-sivusto          Kuvablogi            @kiisit              Facebook

Seppo Verho

Kuvaan omakuvia, joissa on lavastettu tarina, mutta ympäristöt ovat aitoja. Ne kertovat epäsuorasti miehenä olemisesta. Kuvaan myös täysin abstrakteja aiheita, joita tunne kannattelee. Myös oudot, surrealistiset maisemat ovat sydäntäni lähellä. Ne auttavat näkemään asiat uudessa valossa.

 

Kuvablogi

bottom of page